Elkezdődött az oltási hét a Margit Kórházban is – ObudaMost

November 28-ig tart az oltási akcióhét, a Szent Margit Kórházba is lehet menni előzetes bejelentkezési nélkül oltásért. Itt az első, második és harmadik oltást is beadják. A Laktanya utcai oltóponton azonban csak harmadik oltás van, és kizárólag előzetes időpontfoglalással.

A kórház által közzétett tájékoztató szerint ötféle oltóanyagból lehet választani: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen és Sinopharm.

Az oltópont pontos helye: Az oltópont helye: Szent Margit Kórház B épület, 1032 Budapest, Bécsi út 132. (bejárat: a Gelléri-Andor Endre utca felől)

Nyitva tartása: reggel 7 és este 19 között.

Az intézményen belüli tájékozódást és tájékoztatást irányítótáblákkal és a kórházba kirendelt katonákkal segítik. Mindenki számára kötelező maszkot viselni. A kórház a regisztráció nélkül érkezők türelmét kéri, mivel az oltásra várakozók feltorlódhatnak.

Az előzetes regisztrációval rendelkezőket a B épület földszintjén, míg a nem regisztráltakat a B épület I. emeletén oltják be.

Az első oltásért érkezők számára fontos: hozza magával a személyi igazolványát, a TAJ kártyáját és a kitöltött nyilatkozatot.

A harmadik oltás felvételéhez szükséges: az első két oltásról szóló igazolás szükséges, illetve a kitöltött hozzájáruló nyilatkozat.

Laktanya utcai oltópont: továbbra is csak a harmadik oltás beadását végzi előzetes időpontfoglalás után.


'21. 11. 22.

Feliratkozom hírlevélre