Bús Balázs képviselőjelöltként indulna Óbudán – ObudaMost

Bús Balázs, Óbuda volt polgármestere a Hit Rádiónak adott interjút. Beszélt az óbudai óvodában a vezetése alatt kitört pedofilbotrányról és arról is, hogy elképzelhető: országgyűlési képviselőnek indul 2022-ben a kerületben.

A III. kerületben egy óvodáról kiderült, hogy az egyik óvónő pornográf felvételeket készített a rábízott gyerekekről. A Fidesz-KDNP-től a kerület vezetését átvette egy éve az ellenzék, Kiss László jelenlegi polgármester szerint az ügyet a korábbi vezetés el akarta tussolni. Bús Balázs korábbi III. kerületi polgármester ezzel kapcsolatban azt mondta: az üggyel kapcsolatban Kiss László és Vadai Ágnes megnyilvánulása kapcsán feljelentést is tett rágalmazás, becsületsértés miatt.

Bús Balázs azt is elmondta, hogy eddig az ügyig nem jelent meg a nyilvánosság előtt, mert azt gondolta, kijár ennyi az új vezetésnek, viszont most azt kell mondania, hogy az elmúlt 30 évben nem látott olyan erkölcsi mélyrepülést a kerületben, mint most.

Bús Balázs szerint az új városvezetés nincs tisztában azzal, hogy mit jelent Óbuda vezetése. Szerinte egy évvel ezelőtt egy érzelmi döntést hoztak az emberek, nem valami mellett, hanem valami ellen szavaztak- mondta a politikus, hozzátéve, hogy kis különbséggel szenvedett vereséget Kiss Lászlótól. Azt is megosztotta, hogy nagyon sok pozitív visszajelzést kapott az elmúlt időszakban a közösségi médián keresztül és személyesen is, és részben ezért is úgy érzi, hogy ha kellő támogatottsága van, akkor indulna a 2022-es választáson országgyűlési képviselőjelöltként.

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg.

Forrás: ATV


'20. 10. 13.

Feliratkozom hírlevélre