Sikersztori lehet a Civil Üzleti Iskola – ObudaMost

Június 30-ig lehet jelentkezni! A képzéssorozat célja, hogy harmadik kerületi nonprofit szervezetek üzleti szemléletet sajátítsanak el. Vállalatok szakemberei segítenek ebben.

A III. kerület tíz meghatározó üzleti szereplője már elkötelezte magát az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata által életre hívott Civil Üzleti Iskola mellettn – írta az obuda.hu.

A Civil Üzleti Iskola regisztrációs felületén az első héten a nonprofit szervezetek számára megnyitott helyek mintegy 75%-a betelt. Tíz elkötelezett vállalattal született megállapodás, hogy tudásmegosztással és képzési helyszínnel segítsék a programot. A képzés során abba nyújtanak betekintést, hogy milyen kapcsolódási lehetőségek rejlenek a civil-vállalati-önkormányzati szektorban, emellett kapcsolatok kialakítására is lesz lehetősége a résztvevőknek.

A III. kerület fenntarthatóságát támogató Civil Üzleti Iskolát óriási érdeklődés övezi: a hatalkalmas képzésre 2022. június 30-áig lehet díjmentesen jelentkezni a nonprofit szervezeteknek.

A program felhívása és részletes programja ITT érhető el.

További információ: munkanapokon 9-16 óra között telefonon a +36 70 370 76 03 telefonszámon vagy az [email protected] címen.

Fotó: pixabay.com


'22. 06. 28.

Feliratkozom hírlevélre