Online időpontfoglalás a Szent Margitban – ObudaMost

A harmadik kerületi rendelőintézet elindította online előjegyzési rendszerét. Számos szakrendelésükre közvetlenül páciensek foglalhatnak mostantól időpontot – írta Facebook oldalán a Szent Margit rendelőintézet.

Kétféle regisztrációs lehetőség van:

Személyesen: a Vörösvári úton és a Csobánka téren felállított regisztrációs pontokon a személyes okmányok (személyi igazolvány, lakcím kártya, TAJ kártya) bemutatásával rögzítik a rendszerben az adatokat, ezt követően bármikor foglalhatnak vagy törölhetnek időpontot a páciensek.

Online: lehetőséget biztosítanak arra, hogy a páciens első időpontját akár a rendelőintézetben történő személyes megjelenés nélkül foglalja le. Ez esetben nem kell mást tenni, mint regisztrálni a https://szentmargitrendelo.egeszsegkartya.hu/ weboldalon, majd amikor megérkezik az előjegyzett vizsgálatra, regisztrációs pontjaikon személyes okmányaival azonosítja magát, majd az adatlapot aláírja. Ezt követően az online felületen elérhető szakrendeléseinkre saját maga foglalhat időpontot.

Betegirányító munkatársaik továbbra is elérhetők lesznek munkanapokon 8:00 -16:00 óra között, így a telefonos időpontfoglalás lehetősége is megmarad. A lakossági online előjegyzési rendszer fejlesztése az Egészséges Budapest Program támogatásával valósult meg.

Fotó: Pixabay.com


'22. 06. 22.

Feliratkozom hírlevélre