Az 1-es villamos vonalán intézkedtek a rendőrök – ObudaMost

Újra az 1-es villamos vonalán razziáztak a rendőrök. Közterületi alkoholfogyasztás és kábítószer-fogyasztás miatt intézkedtek. Továbbra is várhatók hasonló ellenőrzések a fővárosban.

A Budapesti Közlekedési Központ munkatársai és a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei ezúttal 2022. január 12-én ellenőrizték az 1-es villamost, valamint a megállóhelyeket és azok környezetét – tájékoztat róla a BKK.

Az akció során az egyenruhások koldulás szabálysértés miatt négy esetben intézkedtek, két szabálytalan gyalogossal szemben eljárást kezdeményeztek, közterületi alkoholfogyasztás miatt pedig egy szabálysértési feljelentést tettek. Köztisztasági szabálysértés miatt egy alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki, míg három emberhez mentőt kellett hívni. Elfogtak közben egy 44 éves férfit, aki kábítószer-fogyasztás jeleit mutatta.

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve továbbra is várhatók hasonló akciók a fővárosban.

bkk.hu


'22. 01. 17.

Feliratkozom hírlevélre