Hadházy: a kínai vakcina engedélye még az oroszénál is botrányosabb fecni – ObudaMost

A független képviselő megszerezte a kínai vakcina engedélyét, amiben elmondása szerint nem szerepelnek a hatékonyságról szóló hivatalos dokumentumok.

A hatóság megküldte számára a kínai vakcina engedélyét, ami még az oroszénál is botrányosabb fecni – írta Hadházy Ákos pénteki Facebook-posztjában.

A független parlamenti képviselő azt kifogásolja, hogy a dokumentumban nincs utalás a vakcina hatékonyságára, tehát szerinte nem kaptak részletes vizsgálati eredményeket a magyar hatóságok. Hadházy szerint a törvényi feltételeknek megfelelően Szijjártó Péter külügyminiszter igazolta, hogy 12 millió adagot adtak be eddig belőle. 

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhadhazyakos%2Fposts%2F3481897235254428&width=500&show_text=true&height=794&appId” width=”500″ height=”794″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Forrás: 168


'21. 03. 05.

Feliratkozom hírlevélre