Három hétre eltűnik a csillaghegyi KönyvMegálló – ObudaMost

Elszállították az Óbudai KönyvMegállók közül a csillaghegyit, méghozzá a közeli Tesco áruház felújítása miatt. Szerencsére csak ideiglenesen, három hétre.

A KönyvMegállók közösségi működésének, Óbuda-Békásmegyeren nagy hagyománya van. A Hozza, Vigye, Olvassa! mozgalom hamar követőkre talált a harmadik kerületiek körében.

Elhozzuk ide egy könyvünket, melyet otthon már nem olvasunk, de szívesen ajánljuk mások figyelmébe. Elviszünk helyette egyet, mely megtetszett, esetleg már régóta tervezetük is elolvasását.

Így minden kiválasztott kötet helyére egy újabb kerül, és valóban, amolyan közös könyvespolcként működnek már évek óta az Óbudai KönyvMegállók, melyek Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és az Óbudai Platán Könyvtár együttműködésével jöttek létre.

A csillaghegyi, a Mátyás király út 5. előtti területen állót a közeli áruház felújítási munkái miatt, ideiglenesen, három hétre leszerelték. Addig is ajánljuk a többi Óbudai KönyvMegállót, és kérjük, hogy körültekintően, a járványügyi szabályok betartásával használjuk azokat.

Forrás: obuda.hu


'21. 01. 22.

Feliratkozom hírlevélre