„Hangolódj rá!” – Idén sem marad el az ifjúsági hangverseny – ObudaMost

Mint annyi mindent, a hagyományos óbudai „Hangolódj rá!” – ifjúsági hangversenyt is online formában tartják meg az idén – adta hírül az óbudai önkormányzat.

Óbuda hagyományos programjai közé tartozik a „Hangolódj rá!” – ifjúsági hangverseny, melyen középfokú tanulmányaikat folytató diák muzsikusok kapnak lehetőséget tehetségük kibontakoztatására, művészetük bemutatására a nagyközönségnek. A koronavírus-járvány ezt a kedvelt programot is az online térbe tereli, ám a szervezők bíznak abban, hogy az új köntösbe öltözött hangverseny, akár új hagyományt is teremthet. Az önkormányzat felhívása minden zenélni tudó és szerető 3. kerületi középiskolásnak és az őket támogató szülőknek, pedagógusoknak, mentoroknak szól.

A hagyományosan év elején megtartott koncert program 2021-ben digitális formában jelenik meg az önkormányzat hivatalos médiacsatornáin, hogy a középiskolás  muzsikusok rendhagyó módon bár, de jövőre is megmutathassák magukat a közönségnek.

A szervezők életigenlő, bizalommal jövőbe tekintő vagy összegfogásról, összetartozásról, közösség erejéről és barátságról szóló zeneművek feldolgozását várják akusztikus hangszeres vagy kórus adaptációban.

A forma:

  • fekvő formátum, 16:9-es képarány, legalább 720p felbontás
  • mp4, mpeg4 vagy mov fájl
  • minimum 5-8 perces hosszúságú

Az örömzenélésen és a produkció bemutatásán kívül a szervezők célja, hogy a fiatalok közreműködésével olyan hangversenyt tudjanak megalkotni, amely hozzájárul Óbuda-Békásmegyer lakóinak jó hangulatához, örömteli szórakozásához.

A hangversenyben való részvételért minden diáknak három közösségi szolgálat pontot ajánlanak fel!

Produkcióval jelentkezni ezen a nyomtatványon lehet.

A felvételeket, valamint a jelentkezési lapot erre a linkre várják.

Jelentkezési határidő: 2021. január 15.

Felmerülő kérdés, észrevétel, vagy javaslat esetén  Galyas-Pataki Ágnes ifjúsági referens áll rendelkezésre a  [email protected]  email címen.

Forrás: obuda.hu


'21. 01. 13.

Feliratkozom hírlevélre