Kiválasztották “Óbuda legszebb karácsonyfáját” – ObudaMost

Idén az óvodák és általános iskolák számára meghirdetett karácsonyfadíszítő-verseny is másképp zajlott.

“Óbuda legszebb karácsonyfája” címmel idén is karácsonyfa-díszítő versenyt hirdetett Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat a kerületi óvodák és általános iskolák számára. A járványhelyzet miatt idén minden jelentkező csoport, illetve osztály a saját intézményében díszíthette fel a fát, amiről fotókat készítve vehettek részt a versenyben.

Összesen 10 általános iskolai osztály és 25 óvodai csoport jelentkezett, akiknek pályaműveit külön kategóriában bírálta el a tankerületi és önkormányzati munkatársakból álló bírálóbizottság. A kreativitást, a színvilágot, a díszek mennyiségét és minőségét, valamint az összhatást vizsgálták valamennyi feldíszített karácsonyfa esetében.

Óvodai kategóriában a díjak átadására a tegnapi napon, december 15-én került sor dr. Kiss László polgármester részvételével.

Az “Óbuda legszebb karácsonyfája” verseny óvodai kategóriájának első helyezettje az Ágoston Művészeti Óvoda lett. A második helyezett az Óbudai Meseerdő Óvoda Pöttömház, míg a zsűri döntése alapján a harmadik helyet az Óbudai Gyermekvilág Óvoda Kanóc Tagóvodája nyerte el. Különdíjban részesült a Budapest III. Kerületi Csalogány Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Kollégium és Gyermekotthon.

Minden résztvevő emléklapot, valamint az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központtól vásárolt, korosztályuknak megfelelő ajándékcsomagot kapott.

A “pályaművek” megtekinthetők az önkormányzat oldalán.

Forrás: obuda.hu


'20. 12. 17.

Feliratkozom hírlevélre