Szájer elismerte, hogy részt vett a brüsszeli “házibulin” – ObudaMost

A drog nem az övé volt és elnézést kér, amiért megszegte a kijárási korlátozást. A 25 férfi részvételével zajló orgiáról és az ereszcsatornáról nem tett említést.

„A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek. Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem. Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom” – áll Szájer József közleményében.

Mint azt korábban megírtuk péntek este a brüsszeli rendőrség egy 25 fős szexpartin ütött rajta egy belvárosi pincében, a Rue des Pierresnél. A főleg férfiakból álló csoportot a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg. Belga lapértesülések szerint egy magyar EP-képviselő – aki azóta lemondott – az ereszcsatornán függeszkedve próbált menekülni.

Az egyik belga lap cikkéből derült ki, hogy egy magyar EP-képviselő volt az ereszcsatornán menekülő résztvevője a pénteki szexpartinak, aki az eset után lemondott.  Szájer József a hétvégén “lelki megterhelésre” hivatkozva mondott le, közleményében nem tér ki rá, hogy “lebukásának” van-e köze ahhoz, hogy visszavonul a közélettől.

Drogokat és egy magyar EP-képviselőt is találtak a brüsszeli orgián

Péntek este a brüsszeli rendőrség egy 25 fős szexpartin ütött rajta egy belvárosi pincében, a Rue des Pierresnél. A főleg férfiakból álló csoportot a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg – írja a 444.hu. Belga lapértesülések szerint egy magyar EP-képviselő – aki azóta lemondott – az ereszcsatornán függeszkedve próbált menekülni.


'20. 12. 01.

Feliratkozom hírlevélre