Zsinórban hatodik veretlen mérkőzését játszotta a TVE – ObudaMost

A labdarúgó NB III nyugati csoport 19. fordulójában a kilencedik helyen lévő Bicskei TC, egy gólos vereséget szenvedett a III. Kerület TVE csapata ellen, amely így megőrizte a tabella első helyét és hat meccsesre duzzasztotta veretlenségi szériáját.

Az első félidőben mind két csapat védőmunkája kiváló volt, ugyanis egyik klub csapata sem tudott mezőnyfölénybe kerülni. Szórványosan alakultak ki helyeztek mindkét félnél, azonban azok sem bizonyultak veszélyesnek. A félidő talán legnagyobb helyzete a 36. perchez köthető, amikor egy jó kontra támadást követő beadásból érkezett a TVE játékosának fejére a labda, azonban a fejelés a beadás után a kapu felé szállt. Így mindkét csapat egy küzdelmes, de végső soron eredménytelen félidőt zárt.

A második félidőt látszólag jobban kezdte a TVE csapata, nyomást tudott gyakorolni ellenfelére, amelynek 67. percben meg is jött az eredménye, egy a 16-os sarkából indított beadás után, Borvető Áron fejelt öt méterről a kapu bal alsó sarkába, ezzel egy gólos előnyhöz juttatva a vendégek csapatát. (1-0) 

A gólt követően új lendületben kezdett el futballozni a vendég csapat, egymást követték a helyzetek, de egyiket sem sikerült gólra váltani. A Bicskei TC játékosai, azonban nem adták fel a küzdelmet, folyamatos letámadással próbáltak labdát szerezni, azonban ez sem volt elég az egyenlítéshez. Ezzel a III. Kerületi TVE egy szoros és végig kiegyenlített mérkőzésen szerezte meg a győzelemmel járó 3 pontot.

A mérkőzést a TVE hivatalos Facebook oldalán lehet visszanézni:

A III Kerületi TVE következő mérkőzése november 19-én, Ménfőcsanak ellen lesz, amelyet szintén élőben lehet követni a TVE hivatalos Facebook oldalán.

A tabella a jelenlegi állás szerint:

A tabella forrása: eredmenyek.com

Tovább növelte előnyét a III. Kerületi TVE labdarúgó csapata

A labdarúgó NB III 17. nyugati csoport fordulójában az első helyen lévő III. Kerületi TVE elsöprő 4-0-ás győzelmet aratott a tabellán egyelőre, hetedik helyet elfoglaló MOL Fehérvár FC II otthonában. A vendégek kiválóan kezdték a mérkőzést, amelynek a 20. percben meg is lett az eredménye, amikor Borvető Áron a 16-os jobb sarkából talált be a…


'20. 11. 22.

Feliratkozom hírlevélre