Tovább növelte előnyét a III. Kerületi TVE labdarúgó csapata – ObudaMost

A labdarúgó NB III 17. nyugati csoport fordulójában az első helyen lévő III. Kerületi TVE elsöprő 4-0-ás győzelmet aratott a tabellán egyelőre, hetedik helyet elfoglaló MOL Fehérvár FC II otthonában.

A vendégek kiválóan kezdték a mérkőzést, amelynek a 20. percben meg is lett az eredménye, amikor Borvető Áron a 16-os jobb sarkából talált be a MOL Fehérvár FC II kapujába. A TVE csapata a továbbiakban is nagy nyomást helyezett a hazaikra, de gól nem született. Így 1-0-val fordultak a csapatok a második félidőre. 

A folytatásban jól tartotta magát a MOL Fehérvér FC II csapat, egészen a 75. percig, amikor a vendégcsapat jutott büntetőhöz, amit Tamási Zsolt értékesített magabiztosan.

A hazaiak a második gólt követően látszólag kezdtek elfáradni, így a III. Kerületi TVE egy jól felépített támadást után újra gólhelyzetbe került, amit a mérkőzés első gólját is jegyző Borvető Áron fejelt a kapuba. A mérkőzés hajrájában pedig Daróczi Zoltán módosította az állást 4-0-ra. Ezzel a győzelemmel a III. Kerületi TVE növelte előnyét a tabella második helyezettéhez a Mosonmagyaróvári TE-hez képest.

A mérkőzést a TVE hivatalos Facebook oldalán lehet visszanézni.

A III Kerületi TVE következő mérkőzése november 11-én, Nagykanizsa ellen kerül megrendezésre Óbudán a Hévízi úti stadionban.

A tabella a jelenlegi állás szerint:

A tabella forrása: eredmenyek.com

Magyar siker a cselgáncs Grand Slamen

A 63 kilogrammos Özbas Szofi bronzérmet nyert a budapesti cselgáncs Grand Slam-viadal szombati versenynapján. A békéscsabai színekben versenyző junior világbajnok ötödik mérkőzésén a kanadai Catherine Beauchemin-Pinard-ral csapott össze. A 26 éves ellenfél hat érmet gyűjtött már a Pánamerikai Bajnokságokon, közte egy aranyat is.Első találkozójuk szűk három percig tartott, amikor a 19 éves magyar vazaarit érően…


'20. 11. 08.

Feliratkozom hírlevélre