Új stadiont kap a PMFC – ObudaMost

„Friss hír! Döntött a kormány: Megépül a PMFC új stadionja és befejezik a Dárdai Labdarúgó Akadémia építését is!” – ezzel a szöveggel posztolt képet vett észre a 444 Hoppál Péter Facebook-oldalán.

https://www.facebook.com/hoppalpeter/posts/3942326795780903

A lap emlékeztet, hogy Orbán Viktor júliusban adta írásba, hogy Pécs is megkapja a maga stadionját –  azzal együtt is, hogy amikor a megyei kormánypárti napilapban megkérdezték az olvasók véleményét még májusban, 60 százalék azt válaszolta, hogy nem kell új sportlétesítmény a városnak. 

A 444 hozzáteszi, hogy a miniszterelnök, korábban azt mondta Hargitai János Baranya megyei kormánypárti képviselőnek, hogy ha meglesz a másodosztály, lehet szó stadionról.

Hogy mikortól szurkolhatnak szuper stadionban másodosztályú csapatuknak a pécsi drukkerek, egyelőre nincs információ.

Forrás: 444.hu

Szalay Ferenc: Ha nincsenek meccsek, meghal a kosárlabda

Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabda Szövetség (MKOSZ) elnöke szerint a pandémia miatt az idei szezon nem az eredményességről, hanem a sportág életben tartásáról szól. Az MKOSZ vezetője hétfőn az M4 Sport Sporthíradóban azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy a két héttel ezelőtt megkezdődött férfi és női bajnokságban több mérkőzést nem tudtak megrendezni – előbbiben három csapat még…


'20. 10. 22.

Feliratkozom hírlevélre