Két csoportos verekedés is volt a kerületben a hétvégén – ObudaMost

Két csoportos verekedéshez is riasztották hétvégén a rendőrség és a közterület-felügyelet közös járőreit. Mindkét esetben komoly személyi sérülés is történt.

Augusztus 8-án a III. kerületi Rendőrkapitányság az összes tagállomását riasztotta a Pablo Neruda utca egyik vendéglátóhelyéhez, mert a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint öt fő szóváltásba keveredett egymással, majd a vitából verekedés lett. A Közterület-felügyelet és a rendőrség közös járőrei a helyszínt biztosították, hogy minden tárgyi bizonyíték sértetlenül a nyomozóhatóságokhoz kerüljenek. Végül a rendőrség 5 főt előállított a III. kerületi Rendőrkapitányságra – adta hírül a közterület-felügyelet honlapja.

Ugyancsak szóváltásból csoportos verekedés alakult ki vasárnap este a Bécsi út egyik buszmegállójában. Egy feltehetően fedélnélküli személy és egy baráti társaság közt alakult ki konfliktus. Az otthontalan férfi a verekedés következtében súlyos sérüléseket szenvedett, ezért mentőket kellett hívni hozzá. A III. kerületi Rendőrkapitányság értesítette az összes szolgálatban lévő tagállomását, valamint a közterület-felügyelet és a rendőrség közös járőreit is. A helyszínre kiérkező járőreink már csak a földön fekvő személyt találták a helyszínen, akit éppen a mentők láttak el. A sérült személyt a mentők később a Honvéd kórház baleseti osztályára szállították. A járőreink a rendőrségi helyszíni szemle megkezdéséig biztosították a területet.


'20. 08. 11.

Feliratkozom hírlevélre