Országos Beatles találkozó Óbudán – Obuda Most

Egy nap a Kobuci Kertben, augusztus 9-én, amikor minden a Beatles-ről szól.

Immár hatodik alkalommal rendezik meg az Országos Beatles Találkozót. Az augusztus 9-ei esemény az óbudai Kobuci Kertben lesz délutántól egészen késő estig. A házigazda, a Bits Beatles-emlékzenekar az idén 50 éves Let it Be című lemeznek dedikált koncertblokkal indítja a fesztivált.

A színpadi kerekasztal-beszélgetés idei témája az 1970-es év és a Beatles szétválása, illetve a tagok további karrierje. A fesztivál vendége a fiatal King Cat Rythm együttes, amely korai rock’n’roll és skiffle zenéjével felidézi a Beatles indulását.

A 2020-as Országos Beatles Találkozón is hegyes fülekre lesz szükség: egészen rövid daltöredékekből kell majd felismerni a Beatles számait. Az online előválógatón egy videó megtekintését követően kérdőív kitöltésével átesve, a rendezvény napján színpadi döntőn vehetnek részt a versenyzők. A főnyeremény egy Höfner Shorty elektromos gitár lesz.

A rendezvényt megelőzően nyereményjáték is zajlik, amely során egy eredeti Höfner Beatles basszusgitár is gazdára talál. A nyereményjátékra augusztus 6-ig lehet jelentkezni.

A részletes program, a rendezvény Facebook eseményében megtalálható.

Forrás: https://thebits.hu/


'20. 08. 05.