Kezdődik a lakott területek idei ötödik kaszálása – ObudaMost

Augusztus 3-án, hétfőn kezdődik a lakott területek idei ötödik kaszálása.

A feladatot Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat szerződött partnere végzi. A munkálatok szervezése és ellenőrzése a Közterület-felügyelet Városüzemeltetési és Köztisztasági Osztályának a feladata.

Az elmúlt hetekben az időjárás meglehetősen változékony volt, vagyis rövid időn belül az esős és a napos időszakok váltották egymást, felgyorsultak a fűfélék növekedései. Emiatt szükségessé vált az újabb kaszálás.

Kezdődik a lakott területek idei ötödik kaszálása

Kezdődik a lakott területek idei ötödik kaszálásaAugusztus 3-án, hétfőn kezdődik a lakott területek idei ötödik kaszálása. A feladatot Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat szerződött partnere végzi. A munkálatok szervezése és ellenőrzése a Közterület-felügyelet Városüzemeltetési és Köztisztasági Osztályának a feladata. Mivel az elmúlt hetekben az időjárás meglehetősen változékony volt, vagyis rövid időn belül az esős és a napos időszakok váltották egymást, így felgyorsultak a fűfélék növekedései. Az ütemterv az időjárás függvényében változhat. Kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat, valamint a Facebook oldalunkat, ahol megtalálhatják az ütemezések esetleges változásait. Amennyiben a munkavégzéssel kapcsolatban észrevételük van, a hatékony és gyors intézkedés érdekében hívják a Közterület-felügyelet 06-1-453-2618-as, éjjel-nappal hívható telefonszámát, vagy írjanak az ugyfelszolgalat@obkf.hu e-mail címünkre.A 2020. V. kaszálási ütemtervet megtalálja a weboldalunkon: https://bit.ly/3giA4vu

Közzétette: Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet – 2020. július 30., csütörtök

Amennyiben a munkavégzéssel kapcsolatban észrevételük van, a hatékony és gyors intézkedés érdekében hívják a Közterület-felügyelet 06-1-453-2618-as, éjjel-nappal hívható telefonszámát, vagy írjanak az [email protected] e-mail címünkre.

A 2020. V. kaszálási ütemtervet megtalálja a weboldalunkon: https://bit.ly/3giA4vu

Forrás: https://www.facebook.com/obkf3/


'20. 07. 30.

Feliratkozom hírlevélre