Elektronikus koncert a Hajógyári-sziget csücskén – Obuda Most

Iamyank – hazánk egyik legsokoldalúbb elektronikus zenei producere és előadója – koncertet ad vasárnap a Hajógyári-sziget partján.

A tavalyi nagysikerű kezdet után ismét három moduláris szintetizátorokkal előadott koncertet hallhattok a teherbiciklire épített Vibee sound systemen, egy újabb vasárnapon. Banyek, Cuges (Baráth Bálint) és iamyank ismét egyedi előadásokkal készülnek, és ahogy megszoktuk, ajándékokat is nyerhettek majd tőlük és a Vibee csapatától is.

– áll a koncert Facebook eseményében.

Az elektronikus zenére sokszor hideg, gépies művészetként gondolunk. Ez nem feltétlenül baj, azonban most a természetben kibontakozó zenészek és hangszerek segítségével jobban felfedezhetjük együtt ennek a műfajnak az organikusabb, természettel rezonáló árnyalatait is.

Iamyank zenéjében mindig szabadon kezelte a műfaji határokat, azokat folyamatosan tágítva, átlépve alakította ki sajátos hangzásvilágát, amellyel azóta is állandó kísérletezésben van. Dj-szettjeivel a legismertebb budapesti klubokat és a legnagyobb magyar fesztiválokat járta végig, és közben remixeket készített népszerű hazai előadóknak – a háttérben pedig továbbra is saját hangjának megtalálásán dolgozott.

A live act-ek után a Vibee Dj csapatából, Asparagus, Contsant és Dtr játszik alkalomhoz illő zenéikből.

A Facebook esemény itt érhető el.


'20. 07. 30.