Megvan az óbudai lomtalanítás időpontja – ObudaMost

Még idén lesz lomtalanítás a kerületben: november 29. és december 10. között lehet majd a lomokat kihelyezni. – olvasható az FKF Zrt. honlapján.

Az ingatlant érintő lomtalanításról, illetve a lom kikészítésének pontos időpontjáról a lakosok a postaládájukba eljuttatott hírlevélből tájékozódhatnak majd. A lomokat kizárólag a megjelölt napon este 6 óra után lehet kihelyezni. A lomok gyűjtése, a lomizás lopás!

Az óbudai közterület felügyelet az alábbi posztban szedte össze az eddigi információkat a lomtalanítással kapcsolatban:

Lomtalanítás Óbudán

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az FKF Nonprofit Zrt. újraindítja a lakossági lomtalanítást Budapesten. Polgármester úr közbenjárásával a III. kerületben is sor fog erre kerülni még az idei évben, a szolgáltató honlapján közzétett információk alapján 2020. november 29-től december 10-ig, 12 napon át kerülhet sor a háztartásokban feleslegessé vált nagydarabos hulladékok elszállítására.
A lomtalanítással kapcsolatos részletes információkról, a lomok kihelyezhetőségének pontos időpontjáról még nem állnak rendelkezésünkre információk. Vélhetően a megszokott rendben fogja erről a lakosságot tájékoztatni az FKF.

A lomtalanítás alkalmával nem helyezhető ki majd most sem:
• a háztartásokban képződő kommunális hulladék,
• ipari, mezőgazdasági, szolgáltatatási tevékenység következtében keletkezett hulladék,
• veszélyes hulladék,
• építési törmelék,
• gumiabroncs,
• zöldhulladék,
• szénpor, hamu, föld,
• gépjárműroncs,
• elkülönítetten gyűjtött üveg-, papír-, műanyag- és fémhulladék

A lomtalanítás zökkenőmentes lebonyolításában idén is a megszokott, már jól bevált rendben fog közreműködni Felügyeletünk annak érdekében, hogy a lomok ne kerüljenek ki idő előtt a közterületre és hogy a kihelyezett lomok minél rövidebb idő alatt elszállításra kerüljenek. Emellett most is fokozott figyelmet fogunk fordítani a közterületi rend fenntartására.
A lomtalanítás ideje alatt is várjuk bejelentéseiket, észrevételeiket az [email protected] e-mail címen, vagy a nap 24 órájában hívható 453-26-18-as telefonszámon.

Amennyiben a szolgáltatással kapcsolatban további kérdései vannak, kérjük, hívja az FKF Nonprofit Zrt. zöldszámát: +3680-353-353

További információkat megtalálja az FKF Nonprofit Zrt. weboldalán: https://www.fkf.hu/tajekoztato-2020-evi-lomtalanitasrol

Az eredeti poszt itt olvasható:

Lomtalanítás ÓbudánTájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az FKF Nonprofit Zrt. újraindítja a lakossági…

Közzétette: Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet – 2020. július 30., csütörtök

'20. 07. 29.

Feliratkozom hírlevélre