Augusztus 3-tól fizetős lesz a parkolás Kaszásdűlőn – Obuda Most

Az érintett útszakaszokon már az útburkolati jeleket festik, melyeken a parkolás augusztus 3-tól fizetőssé válik. A parkolás fizetőssé tételét a környék lakói kezdeményezték a megnövekedett forgalom és a máshonnan érkezők tömeges beparkolása miatt.

Arról, hogy melyek a sorban következő, útburkolati jelek festésére váró utcák és útszakaszok, táblákat tesznek ki a munkálatok megkezdése előtt 48 órával. Így az itt élők értesülnek arról, melyik időpontban kell máshol parkolniuk autóikkal.

Bogdáni út – Hévízi út – Vörösvári út – Bécsi út – Fehéregyházi út – Kunigunda útja – Rádl árok – Huszti út – Kazal utca – Szentendrei út, valamint a Szentendrei út – Reményi Ede utca – Jégtörő utca – Ángel Sanz Briz út – Reichl Kálmán utca – Gázgyár utca által határolt területen lesz díjfizetős a parkolás.

Ahogyan a harmadik kerület többi részén, úgy itt szintén mentesség, illetve kedvezményes díjfizetés biztosított a helyben lakók, illetve az itt dolgozó közalkalmazottak számára.

Az itt élőket kérjük, hogy parkolási engedélyeik kiváltását ne halasszák az utolsó pillanatra,

– tanácsolja Patócs Petra, az Óbudai Parkolási Kft. ügyvezetője.

Az ehhez szükséges kérelmeket elektronikusan vagy postai úton küldhetik el, és munkatársaink ügyfélszolgálatunkon (Vihar utca 17. szám alatt) várják azokat, akik személyesen szeretnének ügyet intézni. Honlapunkról www.obudaiparkolas.hu a szükséges nyomtatványokat letölthetik és ugyanitt a szükséges információkat megtalálják, valamint Call center szolgálatunk is hétköznapokon 8 és 18 óra között fogadja az ügyfelek hívását a +36 21 208 8002 helyi tarifával hívható telefonszámon.

Forrás: https://obuda.hu/


'20. 07. 21.

Feliratkozom hírlevélre